Sedap Tak?

Sedap Tak?
Makan-makan di Kota Medan – Part 2

Makan-makan di Kota Medan – Part 2

Semalam kita dah kongsi dengan anda sebahagian daripada lokasi dan makanan onzz di Medan. Memandangkan ada banyak sebenarnya lagi list yang mesti kongsi dengan korang jadinya min tambah lagi satu posting untuk lokasi dan makanan…

Sedap Tak?
Makan-makan di Kota Medan – Part 1

Makan-makan di Kota Medan – Part 1

Geng… korang tahu kan yang kalau Medan, Indonesia sebenarnya tak lah jauh mana dari Malaysia, kiranya kalau naik flight sejam dah sampai. Seberang Selat Melaka je kalau nak diikutkan. Oleh yang demikian sebenarnya ramai juga…

Sedap Tak?
Lokasi tempat makan baru dan enak di Bandung

Lokasi tempat makan baru dan enak di Bandung

Restoran di Bandung adalah tempat yang pastinya menjadi lokasi kunjungan pelancong yang datang ke sana. Banyak tawaran kulinari yang anda akan temui apabila berada di Bandung. Di Bandung, terdapat banyak pilihan dari pemandangan gunung yang…

Sedap Tak?
Lokasi wajib “Chill” di Bali untuk tahun 2020

Lokasi wajib “Chill” di Bali untuk tahun 2020

Hei guys, korang pernah tak ke Bali? Haa kalau ke Bali pasti korang akan try makanan kat sana kan selain menikmati pemandangan alam dan pantai laut yang indah nan mempesona. Min sebelum ni pernah ke…

Sedap Tak?
Teropong kafe hipster di Perlis

Teropong kafe hipster di Perlis

Buat korang yang ke Perlis Indera Kayangan mesti korang wondering apa yang best especially bab nak makan-makan kan. Haaa min pun awalnya dok pikir juga kat negeri terkecil di Malaysia ni apa yang boleh kita…

Sedap Tak?
Port lepak makan hipster di Terengganu

Port lepak makan hipster di Terengganu

Hai korang, again hari ini posting baru untuk list tempat makan hipster. So kita dah pusing hampir seluruh semenanjung jadinya tinggal beberapa lagi. Hari ini kita akan ke Terengganu pulak, satu lagi lokasi Pantai Timur…

Sedap Tak?
Port Lepak Hipster kalau singgah Kelantan

Port Lepak Hipster kalau singgah Kelantan

Hai pembaca-pembaca setia Raja Lepak. So setelah dua hari min rehat macam mana cuti hari tu? Ada tak try kafe-kafe hipster yang min cadangkan? Kalau dah, leh la try feedback sikit kat komen. Huhu Ok…

Sedap Tak?
Lokasi kafe hipster sekitar bandar Ipoh

Lokasi kafe hipster sekitar bandar Ipoh

Hai guys, siapa sini orang Perak, haa teman nak  nanye ke kome sume kalau-kalau tahu ler kafe hipster yang ada kat bando Ipoh? Hahaha min sebenarnya excited untuk perkongsian kali ini sebabnya kita nak cerita…