Raja Lepak sentiasa mengikuti arus kemodenan dunia dan kini Raja Lepak mewujudkan blog/website rajalepak.com dengan mensajikan anda kepelbagaian kandungan artikel hiburan jenaka, info terkini, isu sensasi dan pastinya menyiarkan media viral berkualiti yang mempunyai segmen tersendiri. Setiap segmen mempunyai identiti dan latar belakang cerita yang berbeza demi meraikan kepelbagaian pengikut Raja Lepak. Setiap segmen juga akan memberikan anda tajuk yang menarik, sensasi dan padat serta diwarnai dengan kandungan video dan visual bagi memastikan jalan cerita yang menarik untuk dibaca. Antara segmen yang disediakan ialah :


Lepak Mana?

Lepak Mana? Merupakan satu segmen yang berkongsikan kepada anda mengenai tempat makan, tempat bercuti dan juga tempat extreme yang menarik. Segmen ini boleh menjadi rujukan kepada anda untuk terokai dunia dengan lebih luas. Pastikan setiap kandungan dalam segmen ini dicatatkan dalam senarai aktiviti anda.

 

 

 

 

Berkongsikan kepada anda tempat makan yang menarik dan perlu anda terjah serta menikmati segala juadah makanan yang pasti memberi kepuasan berganda. Anda juga boleh kongsikan kepada kami tempat makan yang menarik dan kami akan terjah bersama anda.

 

 

 

Berkongsikan kepada anda tempat bercuti yang menarik dan pastinya akan menjadi anda lebih teruja untuk bercuti di sana bersama keluarga atau kawan. Pastikan semua perkongsian ini ditulis dalam bucklist percutian anda. Jom bercuti !

 

 

 

Berkongsikan kepada anda tempat extreme yang menarik dan mencabar mental dan fizikal anda. Inilah masanya anda menerokai dunia yang penuh dengan cabaran dan rintangan. Semuanya kami kongsikan di sini.  

 

Borak-Borak

Borak-borak merupakan segmen yang berkongsikan kepada anda kepelbagaian topik yang sangat menarik dan di luar kotak pemikiran anda. Pastinya segala kandungan dalam segmen ini merupakan kisah yang benar dan bukannya imaginasi semata-mata.


 

 

 

Berkongsikan kepada anda penceritaan kisah seram yang sangat menyeramkan dan menakutkan. Kisah ini adalah kisah realiti yang hanya terjadi pada insan-insan dipilih. Jika anda tidak kuat, tidak digalakkan untuk terus membaca kerana ianya sangat seram.

 

 

 

 

Berkongsikan kepada anda ilmu dan informasi di luar kotak pemikiran anda, pasti anda teruja untuk lebih mengetahui kandungan di dalam segmen ini. Setiap perkara yang dikongsikan dalam segmen ini pastinya akan menjadi amalan terbaik dalam kehidupan seharian anda.

 

 

 

 

Berkongsikan kepada anda isu sensasi dan terkini dan pastinya kandungan yang viral dalam kalangan wargamaya. Di sini anda pasti tidak akan terlepas dengan isu-isu yang sedang viral dan mungkin anda menjadi orang pertama mendapat berita viral ini. Lebih sensasi di Viral Hari Ini.


 

Lubok Jenaka

Lubok Jenaka merupakan satu lubok yang sangat sesuai untuk anda yang kesepian dan kesunyian serta memerlukan hiburan berganda. Lubok Jenaka juga sesuai untuk orang yang mudah terhibur. Di sini pasti anda akan terus gelak ketawa tanpa henti.

 

 

 

Berkongsikan kepada anda lawak jenaka yang bukan kaleng-kaleng. Hati hati ketika membaca segmen ini, kemungkinan anda akan ketawa 24 jam tanpa henti. Topik ini pastinya akan menceriakan hari anda.

 

 

 

Berkongsikan kepada anda prank paling epic di dunia. Pasti akan membuat anda ketawa berdekah-dekah sehingga terjatuh kerusi dan kemungkinan juga anda sebagai pembaca akan di-prank-kan. Hehehe