Terkena Beb

Terkena Beb
Bos Jadi Kentang Ketika ‘Meeting Online’?

Bos Jadi Kentang Ketika ‘Meeting Online’?

Banyak negara melaksanakan kawalan pergerakan untuk menangani wabak koronavirus (Covid-19) dan ramai majikan dan kakitangan terpaksa bertugas di rumah dan mengadakan perbincangan dalam talian menggunakan kamera video. Namun malang buat Pengarah Politik di People For…

Terkena Beb
Rambut ‘birthday boy’ Disambar Api Gara-Gara tiup api lilin kek hari jadi

Rambut ‘birthday boy’ Disambar Api Gara-Gara tiup api lilin kek hari jadi

Hamka yakin semua pembaca Raja Lepak suka dengan surprise birthday kan namun tak semua kejutan birthday ini akan berjalan sempurna seperti yang dirancang. Itulah yang terjadi oleh seorang pemuda apabila hasratnya untuk berseronok dengan kejutan…

Terkena Beb
Gurau tak bertempat. 5 prank berakhir dengan kematian

Gurau tak bertempat. 5 prank berakhir dengan kematian

Korang mesti suka layan video prank yang dibuat untuk tujuan bergurau atau menakutkan orang lain. Serius guys, ada beberapa video prank yang min tengok rasa seperti agak keterlaluan sehingga boleh membawa bahaya untuk mangsa. Kat…

Terkena Beb
Beruk pandu bas? Pemandu bas digantung kerja kerana tindakan bodoh.

Beruk pandu bas? Pemandu bas digantung kerja kerana tindakan bodoh.

Min rasa sangat marah bila tengok sebuah video seorang pemandu bas membiarkan seekor beruk memandu sebuah bas. Gila ke apa?? Kejadian tersebut yang dirakam kemudiannya tersebar sehingga ramai yang marah sebab tindakan bodoh pemandu bas…

Terkena Beb
Prank Cetuskan Kontroversi

Prank Cetuskan Kontroversi

Hiburan prank pada kali ini memilih tiga video prank yang mencetuskan kontroversi dan sensasi. Mereka sanggup membahayakan diri melakukan prank ini pada orang ramai. Korang yang suka tonton video prank mesti suka dengan Top 3…

Terkena Beb
Prank Paling Epic & Seram

Prank Paling Epic & Seram

Semasa nak tangkap gambar, tetiba muncul hantu dekat skrin telefon. Memang sangat kreatrif prank seperti ini. Jom tonton video untuk melihat reaksi mereka yang terkena.

Terkena Beb
Salah Sangka

Salah Sangka

Salah faham selalu terjadi dikalangan rakan-rakan mahupun orang lain. Selalu kes sebegini terjadi apabila ada segelintir golongan yang tidak selidik dahulu pangkal jalan cerita. Jika ada sebarang cadangan mahupun pandangan yang boleh dikongsi, sila komen…

Terkena Beb
Prank Pecahkan AirPod

Prank Pecahkan AirPod

BigDawsTv melakukan prank dengan memecah airpod orang awam yang tidak dikenali dan memberikan mereka airpod yang baru dan terkini. Lihat reaksi mereka apabila airpod mereka dirosakkan namun kembali mengukir senyuman apabila menerima airpod yang baru.…