Port Boek!

Port Boek!
Burger Wagyu Bakar Tepi Jalan Memang Rare!

Burger Wagyu Bakar Tepi Jalan Memang Rare!

Selalu memalam kalau tak indomie mesti burger yang jadi penyelamat perut bergendang tu kan? Kalau dilemma tak tahu nak mkn yang mana, beli je Burger Wagyu Bakar Indomie ni! Dua-dua dapat! Meleleh air liuq ceq…

Port Boek!
Cafe Hipster Tersembunyi Dalam Hutan

Cafe Hipster Tersembunyi Dalam Hutan

Dah bosan lepak cafe kat bandar? Lepak lah cafe tersembunyi dalam hutan ni pulak. Tenang & relax je!

Port Boek!
Lauk Pauk Kampung Memang Win! Confirm Licin Pinggan!

Lauk Pauk Kampung Memang Win! Confirm Licin Pinggan!

Susah nak cari kedai makan yang ada setting cantik tapi menu macam mak-mak yang masak. Nasib baik Sudu House ada dua-dua kriteria kedai makan yang dicari selama ni!

Port Boek!
The Artisan Haven Jual Barang Kraf Secara Online

The Artisan Haven Jual Barang Kraf Secara Online

Penggemar barangan kraf & buatan tangan dah boleh shopping online kat The Artisan Haven. Boleh lah cuci mata & lepas gian nak mengumpul koleksi barang-barang kraf korang tu!

Port Boek!
Ice Skating Pertama Kuala Lumpur

Ice Skating Pertama Kuala Lumpur

Selalu main ice skating kat Sunway Piramid je. Lepas ni orang KL takyah lah susah-susah menapak datang sini lagi, dah boleh main ice skating kat KL East Mall je.

Port Boek!
Cuma RM2 Setiap Menu!

Cuma RM2 Setiap Menu!

Berkonsepkan ala-ala Boat Noodle, Kafe Sit & Dine tawar harga menu cuma RM2 sahaja! Menu yang disediakan semua makanan Malaysia yang pasti buat orang KENYANG!

Port Boek!
Kejap Food Drive-thru Selera Orang Malaysia!

Kejap Food Drive-thru Selera Orang Malaysia!

Biasanya drive-thru mekdi ke stabak ke kepci ke, eh eh lain maciam pulak Kejap Food ni! Boleh drive-thru menu selera rakyat Malaysia. Ada satay, nasi tomato, nasi hujan panas, beriani, karipap & macam-macam lagi!

Port Boek!
Mural Kitar Semula, Nostalgik & Unik!

Mural Kitar Semula, Nostalgik & Unik!

Jarang singgah Seventeen Mall kat PJ ni, tapi nampak pulak mural kitar semula kat tepi jalan. Terus berhenti #OOTD jap! Hasil karya yang sangat membanggakan!