Dari Lagu Cinta Terus Jadi Lagu Tagih Hutang, Ramai Terhibur Dengar Lagu Rusia Viral Ditranslate

Asal buka TikTok, tak sahlah kalau scroll scroll tu tak terlalu video yang guna sound ‘tinggi mayat x2’ tu.  

Sebenarnya kalau korang nak tahu (untuk yang belum tahu), lagu tersebut ialah lagu Rusia berjudul ‘Eta Lyubov’ yang dinyanyikan oleh Amirchik. Lagu tu pun dah berjaya masuk ke platform muzik dan siap ada MV!

Tapi lain halnya bila masuk Malaysia, daripada lagu mabuk cinta terus bertukar jadi lagu minta hutang daripada member yang tak reti-reti nak bayar hutang.

Video Tiktok: @wafiy_aan

Buat korang yang ada member jenis liat ketegaq nak bayar hutang tu, haa elok mention dia dekat segala video yang dah pun ditranslate ni. Bior dia sentap lepas tu mana tahu hutang terus langsai ke kan.

Btw, dak Amir ni tahu lagu dia dapat tempat dekat netizen Malaysia tau.Sampaikan dalam MV dia pun ada dia selitkan beberapa perkataan Bahasa Melayu. 

Nak tahu ‘tinggi mayat tinggi mayat, slipar bakor’ ada ke tak, kenalah tengok sendiri kan?

Read Previous

‘Saitama’ Halau Lelaki ‘Ben10’ Kacau Wanita Di Event Cosplay

Read Next

Dah Jelas Arahan Jangan Ubah, Netizen Kesal Tulisan Menggunakan ‘Block’ Rosak Angkara Pengunjung Gatal Tangan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *