Nak Buat Job Tapi Tersalah Bawa Fon Aiyaiyai, Netizen Tumpang Terhibur Dengan Abang Panda

Bila masuk alam pekerjaan, mesti ada momen-momen yang akan buatkan kita teringat. Tak kisahlah momen pahit atau momen manis, pastinya bila kenang semula akan buatkan kita rindu.

Macam abang rider Foodpanda ni. Boleh pulak dia salah bawa fon pergi kerja. Daripada fon yang sebenar, dia terbawa fon mainan yang maybe milik anaknya. 

Mungkin yang se-design dengan fon kalau tekan keluar bunyi ‘aiyaiyai noni makan petai’ tu kot. Netizen yang tengok pun sama naik terhibur. Ada yang siap menyakat, confirm order laju masuk kalau on. 

Salah tu bang. Jangan dengor cakap dorang. Baik abang patah balik rumah, tukar. Ni kalau on seharian bang membangau. Pisyang nanti.

Kredit video: @sukadukadusta

Read Previous

Individu Dakwa Kononnya Berdepan Isu Mistik Masa Menginap, Ini Respon Lotus Desaru

Read Next

Bengang Jiran Puaka Tutup Jalan Masuk, Lelaki Naik Hantu Balas Dendam Bina Tembok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *