Raikan Musim Panas Dengan Starbucks!

Musim panas kat Malaysia ni sepanjang tahun, tapi #summervibe masih on. Bahang yang menyengat kita legakan dengan rangkaian minuman baharu dari Starbucks.

Bermula dari 4 Jun 2024, Starbucks memperkenalkan barisan minuman menarik yang direka untuk memuaskan dahaga anda dan menceriakan hari yang panas.

NEW! Burnt Caramel Frappuccino® Blended: Nikmati rasa manis burnt caramel digabungkan dengan susu oat dan kopi. Diilhamkan daripada pencuci mulut dengan burnt-topping yang sedang trending, dihiasi dengan burnt caramel whipped cream dan taburan karamel hangus. Panas atau sejuk, tepuk dada tanya selera! 

NEW! Green Grape Yuzu with Lemonade Refresher™: Sejukkan badan dengan gabungan sempurna anggur hijau manis, yuzu dan limau yang diadun sempurna untuk menghasilkan minuman kegemaran terbaharu ini. Minta ais lebih untuk rasa lebih dingin!

NEW! Greeny Drink with Green Grape Yuzu Refresher™: Peminat rasa tropika, ini untuk anda! Menampilkan rasa menyegarkan yuzu yang diperkayakan dengan santan, minuman ini menawarkan rasa sitrus yang manis namun berbeza, sesuai untuk hari musim panas. 

Untuk melengkapkan hari anda, jangan lupa untuk nikmati pilihan snek baharu Burnt Caramel Donut dan Burnt Caramel Jumbo Croissant. 

Selain itu, Starbucks juga mengundang anda ke perjalanan kosmik dengan koleksi Out of This World. Dapatkan tumbler, botol air dan kad dengan desain angkasa lepas! 

Raikan Hari Bapa dengan Hadiah Eksklusif

Raikan lelaki yang luar biasa dalam hidup anda dengan koleksi Hari Bapa eksklusif Starbucks. Menampilkan Siri Stanley ini ditampilkan dalam warna ash green, botol air keluli tahan karat premium ini sesuai untuk memastikan minuman sejuk berais semasa pengembaraan luar atau senaman harian. Ia adalah hadiah yang sempurna untuk menunjukkan penghargaan anda dalam gaya.

Campuran Kopi Eksotik

Untuk peminat tegar kopi eksotik, boleh puaskan selera kopi anda dengan Starbucks Single-Origin Rwanda 2024 & Starbucks Kati-Kati Blend 2024. Mesti power!

Jadikan musim panas kali ini musim yang tidak dapat dilupakan dengan Starbucks!

Raja Lepak

Read Previous

CHUP! Kita Layan Makan Chicken Chup Dulu

Read Next

Jualan Paling Wow Untuk Semua Kaki Shopping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *