Psycho Thriller Jepun ‘GANNIBAL’ Kembali Untuk Musim Kedua

Gannibal adalah drama Jepun original paling banyak ditonton dan kini ia kembali untuk musim kedua, eksklusif di Disney+ Hotstar!

Kejayaan besar musim pertama Gannibal menyaksikan pemegang watak utamanya, Yuya Yagira menerima pencalonan sebagai Pelakon Terbaik di Busan International Film Festival’s Asia Contents Awards & Global OTT Awards yang akan datang.

Drama yang dibintangi nama-nama besar industri hiburan Jepun ini akan kembali dengan Yuya Yagira sebagai Daigo Agawa; Show Kasamatsu sebagai Keisuke Goto, dan Riho Yoshioka sebagai Yuki Agawa. 

Berlatarbelakangkan sebuah perkampungan fiksyen Jepun, musim pertama Gannibal menyaksikan pegawai polis yang baru dipindahkan, Daigo Agawa. bergelut dengan rasa bersalahnya terhadap satu peristiwa yang menyebabkan anak perempuannya trauma. Mengharap ada sinar baru, yang berlaku adalah sebaliknya bila beberapa peristiwa mencemaskan berlaku dan membuat Daigo sedar bahawa ada sesuatu yang tidak kena dengan penduduk kampung dan keluarga Goto yang misteri. 

Musim kedua ini, penonton dapat merungkai rahsia mengerikan tentang kampung tersebut dan persoalan sama ada Daigo mampu untuk membebaskan dirinya dan membawa kejahatan keluarga Goto ke muka pengadilan. 

Raja Lepak

Read Previous

3-part Finale Kdrama MOVING Bakal Tayang Malam Ini!

Read Next

Amazfit Balance: Aksesori Keharmonian & Kesimbangan Untuk Gaya Hidup Aktif

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *