Kucing Garang Bertukar Manja Lepas Kena ‘Jampi’ Magik Abang Meow

Tuan-tuan yang ada meow garang je faham macam mana susahnya nak cari tempat grooming untuk ‘majikan’ mereka. 

Tapi bila tengok skill Abang Anas ni handle meow-meow yang garang, memang sis tabik gila la. Mana tidaknya, bisik-bisik sikit, belai-belai sikit, terus lentuk beb kucing dengan dia. Sebab itu ada yang sanggup travel jauh sampai ke Penang untuk meow-meow mereka dapat digrooming!

Dalam satu video yang viral, korang boleh nampak kucing yang diberikan nama Eva ini pada awalnya memang sangat garang dan tak benarkan langsung abang meow ni dekat dengannya. Tapi dengan beberapa teknik, sekejap je dah Eva tewas di tangan abang meow.

Dia punya lentuk tu sampai ke part mandi, elok je senyap duduk diam dimandikan Anas sampailah proses grooming selesai.

Comel kan? 

Korang boleh tengok ke-power-an Abang Anas ni handle kucing-kucing garang dekat TikTok @kaka.cat.house

Video: TikTok @kaka.cat.house

Read Previous

Usaha Rumah Terapungnya Pernah Diejek Dulu, Kali Ini Pokwe Mampu Senyum Hadapi Musibah Banjir

Read Next

Agaknya Baru Nak Cuak Dapat Job Area Kubur, Rider Lega Rupanya Memang Ada Yang Order

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *