Ramai Terhibur Tengok Pelajar Terkejut Kantoi Leka ‘Layan’ Telefon

Sekarang ni sebab banyak dah gunakan online, ada sekolah yang benarkan pelajar untuk bawa telefon pintar dorang ke sekolah. Bila dah ke sekolah pun boleh bawa telefon, ada lah sesetengah yang akan terleka layan fon.

Walaupun masa cikgu tengah mengajar…

Macam video yang viral ni, seorang pelajar ni leka amatlah layan telefon dia sampai boleh tak sedar yang cikgu tu dah berdiri lama depan dia. 

Bila diangkat je kepala, nah kau. Terkujat dibuatnya. Nasib tak ada sakit jantung. Kalau tak memang dah arwah.

Benda simple je, tapi jadi kelakar bila netizen tengok reaksi pelajar tu. Betul-betul dalam dunia dia sendiri tu. 

Lain macam dia punya terkejut. Sampaikan video tu pun dah dapat lebih 11 juta views korang!

HAHA. Korang tengoklah sendiri.

Video: @h_nif_

Read Previous

Rumah Agam Viral Dekat Shah Alam Dibuka Untuk Jualan

Read Next

Terliur Tengok Nasi Bajet Berlauk RM3.50 Akak Ni, Padu Portionnya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *