Misteri Berambut Panjang Di Gunung

Kalau cakap pasal kisah mistik masa hiking, mesti geng-geng hiking boleh relate. Bukan takat entiti misteri, suara misteri sampai yang ada memanggil pun ada jugak.

Macam yang viral baru-baru ni dekat Indonesia, ada penampakan misteri dalam satu gambar yang diambil salah seorang hikers. Katanya dia ni merupakan hikers yang paling belakang. Sebab kawasan cantik, dia pun berhenti dan minta diambilkan gambarnya.

Sekali bila belek balik, ada satu penampakan yang kabur kabur dek kabus. Dengan rambut panjangnya dan muka muram, mestilah timbul tanda tanya, apa kisah di balik entiti tu kan?

Bila dishare dekat sosial media, akhirnya pertanyaan siapa identiti entiti misteri tu terjawab.

Rupa-rupanya semua pun terkena beb!

Itu bukannya entiti tapi memang manusia betul!

Kahkah, baru nak feel seram tadi terus tak jadi. Kali ini kisah mistik masa hiking dah jadi kisah lawak.

Tapi yelah, kalau kita jadi hikers yang baju kuning tu, kita pun gelabahlah kan? Nak pulak kalau ini first time jadi. Boleh bawak mengigau dibuatnya. 

Raja.Lepak

Read Previous

Jenazah Bangun Balik Dengar Lagu TikTok, Biar Betik?!

Read Next

Sebab Lukis Emoji Senyum, Barista Starbucks Disaman RM60k

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *