Auntie Swag Tunjuk Bakat Menari Ikut Lagu K-Pop

Kalau dulu, tarian yang femes dalam kalangan mak mak ni ialah Zumba. Sana sini Zumba. Ikutlah lagu Hindustan ke, lagu dangdut ke. Memang bahagian Zumba kalau mak mak dapat join excited sangat dah rasanya.

Tapi korang jangan terkejut. Sebab pengaruh Kpop yang semakin menular. Mungkin mak korang dah tak pandang dah Zumba ni.

Terus slay kasi cover dance lagu Kpop terus. Macam auntie dekat TikTok ni. Fuh, memang suweg habis. 

Auntie ni pulak rajin melayan permintaan followers dia dekat komen. So kalau korang pergi TikTok dia, korang akan perasan yang banyak cover dance dia buat. OOTD pun ikut genre lagu tau.

Malu jugak kadang tu tengok. Bukan malu sebab apa. Tapi sebabketangkasan auntie tu menari mengalahkan CT yang berjalan macam dunia ni dah berakhir. Haa macam tu lah.

Dia pulak nampak lagi muda.

Korang boleh layan cover dance auntie ni dekat TikTok dia: @fitrygurukece

Read Previous

Giliran Bandar Agacia Pula Jadi Bandar Hantu?

Read Next

Jalan Lubang? Tutup Je Pakai Baju Bundle. Settle! #pembaris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *