Sedekah RM5 Pun Kena Ludah, Sharing Lelaki Ni Buat Ramai Netizen Bengang Dengan Pelarian Burma

Sebelum ni kan viral pasal kes budak yang mengemis macam gangster tu. Sampai budak tu pun dah kena kutip dengan pihak berkuasa. 

Kes ni memang virallah. Sampai ada yang share dorang ni bersikap kurang ajar dengan rakyat Malaysia. Dah diberikan derma. Kena ludah pulak sebab bagi RM5 je, sebab dorang nak RM10.

@rudyakhbar_ ni sharelah kisah dia lempang budak pelarian Burma ni. Masa tu tengah on grab, masa park motor, ada lagi 2 rider yang baru lepas kena pau dengan dua budak ni. Lepas tu yang budak pelarian ni datang dekat dia.

Bila tak dapat apa yang dorang nak, haa memang kena ludah. Silap besar brader ni geram. Makan tangan jawabnya. Lepas tu dorang larikan diri dekat satu lorong tu sebelum sorang pelarian yang berumur datang macam nak cari gaduh.

Melampau betul kan? Memanglah kesian tapi dah sampai tahap kurang ajar dekat rakyat negara yang bagi kau tempat berteduh memang tak patut.

Korang sokong ke tak tindakan brader ni?

Kredit gambar utama: Harian Metro

Read Previous

Tengah Syok Berenang, Ada Pulak ‘Angry Bird’ Terlepas

Read Next

Aksi Anjing Lagak Mat Rempit Buat Netizen Terhibur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *