Kancil Lejen Penang ‘Turun’ Bukit Bintang, Siapa Ownernya?

Korang ingat tak pernah viral pasal kereta Kancil yang keadaan dia uzur gila tapi masih lagi dipandu atas jalan raya? Keuzuran dia tu buatkan yang tengok pun rasa tak selamat sebab boleh mendatangkan bahaya bukan dekat diri pemandu dia tapi juga pengguna jalan raya yang lain.

Baru-baru ni, ada orang share dekat Facebook yang Kancil lejen ni ada dekat Bukit Bintang, park dekat lorong sebelah Hotel Istana.

Kredit: Ajo Mamu via Penang Kini

Netizen pun apa lagi, sebab siapa owner Kancil tu masih lagi misteri sampai sekarang dorang pun cubalah buat siasatan sendiri. Sebab dorang pun pelik jugak, kenapa Kancil ni lepas untuk rentas negeri sebab sebelum memang orang selalu nampak dia dekat Penang.

Memang bukan orang biasalah kot sebab duit minyak + tol kalau ulang alik KL-Penang, memang belanja besar.

Misteri betullah. Harap pihak berkuasa cepat-cepat siasat siapalah owner Kancil tu. Netizen pun dah gundah gulana mikirkan misteri ni.

Read Previous

Senang Betul Hidup, Lelaki Ni Tak Buat Apa-Apa Pun Dapat Gaji Masyuk

Read Next

Coldplay Taja ‘Interceptor 005’ Bersihkan Sungai Malaysia, Rakyat Malaysia Patutnya Kena Insaf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *