Ice Skating Pertama Kuala Lumpur

Pusing-pusing KL selalu tak tahu nak pergi mana, sebab rasa macam semua tempat dah pergi. Nasib baik shopping mall yang baru bukak kat KL ni siap ada Blue Ice Skating Rink sekali. Lepasni Sis Eqa dah tahu lah nak pegi mana hujung minggu. 

Tapi, jangan lupa main ice skating pun kena jaga SOP tau. Hehe. 

Daripada hari pembukaan KL East Mall pada bulan lepas, ada banyak grand opening yang dari vendor-vendor kat mall ni. So, korang boleh lah datang sini, ada banyak diskaun sempena grand opening ni! 

So, siapa yang dah singgah main ice skating kat sini nanti share lah experience kat sini okay! 

Kredit gambar: Everyday On Sale

Raja.Lepak

Read Previous

Cuma RM2 Setiap Menu!

Read Next

The Artisan Haven Jual Barang Kraf Secara Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *