Semua Orang Boleh Pakai Kereta Mahal

Haihhh 3 hari 3 malam dah ni abam duk fikir pasal nak beli kereta. Orang cakap kalau 3 hari still fikir, memang kena usaha juga dapatkan. Kalau tak, meroyan abam dibuatnya. Google punya Google, terjumpa website Flux. Apakah? Siap ada macam-macam kereta premium. Abam apa lagi pilih lah kereta idaman abam, Volvo XC40. Perghh tak sabar betul!

So basically, Flux punya servis memang best. Yela bila dah settle semua, Flux deliver kereta tu sendiri kat abam bila abam dah set waktu dan hari apa. Tak payah abam susah payah nak pergi kat dorang, dorang yang datang kat abam. Lagi pun abam siap boleh pilih nak berapa lama punya kontrak, ikut kemampuan juga bro.

Excited weh akhirnya dapat juga drive kereta idaman, Volvo XC40 ni. Pergh dia punya exterior, seksi weh. Sporty teruk. Interior tak payah cakap lah, memang padu bro. Sekali start kereta, meter dia paling cantik siot. Lupa pula kereta baru. Bila dah excited, semua benda rasa best.

Tak puas tgk gmbr? Takpe ni ada video interior kereta seksi lagi hotzz ni, klik je sini.

Yang lagi bestnya dengan Flux ni, abam tak payah pening kepala kalau kereta rosak ke apa. Apa-apa jadi, abam tinggal call jer Flux. Flux akan datang secepat mungkin! Tak payah fikir duit, semua Flux settle. Daripada roadtax, insurans, servis bulanan dan termasuk lah apa-apa kerosakan kereta tu akan ditanggung sepenuhnya oleh Flux sendiri. Perghh!

Best kan? Abam tinggal drive jer. Yang lagi puas hati, kalau abam bosan bawa kereta ni. Boleh jer kalau nak tukar kereta lain. Biasalah lelaki ni sukakan kelainan! Lagi2 bab kereta ni, sesuai sgt la korang langgan kereta dengan Flux mcm abam buat ni. Confirm korang tak cari hat lain dah hihi Senang jer weh, servis pun padu!

Kalau korang nak tahu lebih lagi, korang boleh klik link ni. Apa lagi geng, boleh lah pilih kereta idaman korang. Pastikan mampu lah ya! HAHAHA 😀

Admin

Read Previous

Berkhemah Level Kayangan, Moden Sangat!

Read Next

Cuti Sekolah Anak-anak Lepak Kat Rumah Je Dengan Mr Toy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − five =