Taman Rekreasi Air Pertama Kuantan! Syiok Giler Spend Time Kat Sini!

Wah! Kuantan dah buka Taman Rekreasi Air lah! Baru je buka lebih kurang 2 bulan. Aktiviti yang disediakan sesuai untuk riadah & tarikan pelancong ke Kuantan. Ada Kayak, Paddle Boat & Airboat. Sesuai nak buat aktiviti macam ni dengan family atau kawan-kawan korang! 

Kredit: @fellarockk

Equipment yang disediakan semua baru & selamat digunakan. 

Kredit: @fellarockk
Kredit: @fellarockk
Kredit: @fellarockk
Kredit: @fellarockk

Waktu operasi dari 9 pagi – 6.30 petang, so korang boleh enjoy puas-puas kat sini! 

Kredit: @fellarockk

Harga tiket pun berpatutan dengan servis dan equipment yang disediakan. Boleh lah korang belanja family korang buat aktiviti riadah kat sini. Mesti seronok giler! 

AIRBOAT

Dewasa RM5.00

Kanak-Kanak RM3.00

PADDLE BOAT

RM10.00 (20 MINIT)

Kredit: @fellarockk 

So, sape yang ada plan nak bercuti kat Kuantan tu, jangan lupa singgah Fun Boat ni tau! Tempat pun cantik sangat. WAJIB #OOTD & selfie tau! Nak tahu lebih lanjut, boleh tengok kat sini.

Admin

Read Previous

Burger Wagyu Bakar Tepi Jalan Memang Rare!

Read Next

Boat Flamingo Kat Tepi Tasik Quayside Mall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *