Pasta Mewah Selera Orang Malaysia

Setiap kali nak keluar lunch mesti tak tahu nak makan kat mana! Nasib baik member I suggest pekena Dante’s Malaysia ni. Perghhh! Pasta kat sini padu teruk! 

Paling best, menu kat sini ada pasta western fusion. So, sape yang agak-agak takleh terima pasta rasa omputeh tu. boleh makan pasta rasa Malaysia. Cool giler! 

Latest drink’s menu kat Dante’s Malaysia ni, Lotus Biscoff Milkshake! Aihhh tengok gambar je dah terliur. Bila dah rasa, perghhh ngam teruk! WAJIB TRY MENU BARU NI! 

So, apa yang Sis Eqa order kat Dante’s Malaysia ni? Menu pasta BEST-SELLING kat sini! 

Shepherd’s Sin 

Not gonna lie! Rasa kambing yang direbus 6-7 jam dalam sos tomato ni lembut giler! Bila makan tu, TAK NAK STOP! Memang padu teruk! Sape yang hantu kambing tu, A MUST TRY Shepherd’s Sin ni! Lain daripada pasta sos tomato yang korang pernah makan tu! 

Salted Egg Yolk Buttermilk Soft Shell Crab 

Okay menu ni nampak macam milky & cepat muak. TAPI! Kat Dante’s Malaysia ni, mostly semua menu kat sini ada rasa pedas-pedas. Dyorang memang sangat memahami taste rakyat Malaysia! Kalau korang nak extra chilli flakes pun boleh. Request je kat chef okay! 

Korang boleh tengok sendiri, soft shell crab dia memang besar! Dan rangup giler! Kualiti bahan yang digunakan pun bukan biashe-biashe. Semua menu kat sini memang berbaloi dengan harga! WORTH-EVERY-PENNY! 

Sebenarnya portion yang korang dapat pun agak besar untuk sorang makan. Confirm korang akan kenyang tersandaq! PUAS GILER MAKAN! 

Lepas Sis Eqa dah makan, baru tahu yang founder Dante’s Malaysia ni ex-chef yang berpengalaman, Chef Najee Ramli. Dah jadi chef kat restoran mewah & hotel dari dalam & luar negara bertahun-tahun. Patutlah rasa pasta kat sini bukan kaleng-kaleng ya! Chef-chef kat Dante’s Malaysia ni pun semua chef yang berpengalaman. So, jangan risau pasal kualiti rasa. MEMANG MANTAP! 

So sape yang dah tak sabar nak rasa pasta kat Dante’s Malaysia tu, korang boleh order kat sini atau cari je kat Food Panda atau Grab. kalau nak lagi feeling lebih, boleh DINE-IN kat sini. Waktu operasi dari pukul 12 tengahari sampai 12 malam! 

Jangan lupa share feedback korang kat sini bila dah pergi nanti okay! 

Admin

Read Previous

Boat Flamingo Kat Tepi Tasik Quayside Mall

Read Next

Daging Tomahawk Padu Teruk! Berkualiti & Dijamin Halal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *