Cafe Hipster Tersembunyi Dalam Hutan

Dapat je tahu sekarang dah boleh jenjalan, mesti semua tengah fikir-fikir nak pergi mana kan? Sis Eqa nak suggest korang lepak sambil menikmati keindahan alam kat Pinto Coffee, Janda Baik, Pahang. 

Berkonsepkan rumah kayu 2 tingkat dan santai menjadikan Pinto Coffee tempat yang sesuai untuk korang tenangkan minda. Lepastu boleh jugak fefeling macam kat kampung, gituuuu! 

Menu kat sini lebih kurang cafe kat bandar jugak, ada coffee, kek, local food. So, kalau nak bawak family datang sini pun boleh! 

Cafe ni unik & instagrammable sangat! Amek lah gambar kat port mana-mana pun, tetap ONZ! 

Speciality kat sini coffee yang memang kaw! So kalau datang, mesti pekena coffee & tapau bawak balik! Pinto Coffee jugak ada jual coffee signature dyorang secara online, korang boleh usha kat sini,

Kredit gambar: FB Pinto Coffee 

Admin

Read Previous

Lauk Pauk Kampung Memang Win! Confirm Licin Pinggan!

Read Next

Burger Wagyu Bakar Tepi Jalan Memang Rare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *