Mural Kitar Semula, Nostalgik & Unik!

Dah lama duduk rumah kan? Know know je dah banyak benda baru kat area Petaling Jaya ni. Rupanya banyak hidden #OOTD place kat area PJ ni! Mural kitar semula kat Seventeen Mall, PJ ni bertemakan nostalgia. Sangat unik & kreatif! 

Bukan sekadar mural kitar semula, tong kitar semula juga disediakan. Tong ni pun ada design yang sangat cantik matchy-matchy dengan dinding. Baru lah bertambah semangat nak selamat alam kita hihi. 

Kalau korang nak datang #OOTD pun boleh!  Tapi pastikan pakai mask macam ktorang tau! 

Admin

Read Previous

Makan Laksa Dalam Kafe Glow In The Dark, Barulah Onz!

Read Next

Kejap Food Drive-thru Selera Orang Malaysia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − ten =