Makan Laksa Dalam Kafe Glow In The Dark, Barulah Onz!

Bila kerja dari rumah, perasaan nak makan sepanjang masa tu makin membuak-buak ya! Teringin pulak laksa! Scroll socmed nampak lah orang dok ramai-ramai pergi makan laksa kat Tidofish Cafe. Lain maciam penangan cafe ni, merelip-merelip I tengok cafe ni! Berkonsepkan neon, glow in the dark! Cool giler! 

Paling tempting tengok laksa dia! Fuhhh sedapnya! 

Kredit: Tidofish 

Rojak dengan kuah pekat! Memang krup krap kalau makan! 

Kredit: Tidofish 
Kredit: 2hungrygirl 

Menu famous kat sini, Snow Ice macam flavour ada! memang NGAM kalau pekena dengan laksa atau rojak! 

Kredit:2hungrygirl 
Kredit: ckyntravels.eat 

Konsep & tema kafe ni memang menarik perhatian orang-orang Perak. Pengunjung luar pun berpusu-pusu nak experience makan dalam kafe glow in the dark ni! Dah sampai sini, #OOTD tu wajib ya! Mmg ONZ punya gambar korang nanti!  

Kredit: fizzo_fiz
Kredit: nurulizzatiabdrahman 
Kredit: fizzo_fizz
Kredit: didi.nadine
Kredit: shireneyen_makeup 
Kredit: nurulizzatiabdrahman 
Kredit: yndarneesh 

Korang boleh order makanan secara online jugak kat Tidofish Cafe.

Kredit: ckyntravels.eat 

Waktu operasi dari 12 tengahari sampai 10 malam. Kalau dah singgah nanti jangan lupa share experience korang tu dengan Sis Eqa okay! 

Admin

Read Previous

Work From Hotel, Barulah Tak ‘Burnout’ Mental!

Read Next

Mural Kitar Semula, Nostalgik & Unik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + 18 =