Cuti Sekolah Anak-anak Lepak Kat Rumah Je Dengan Mr Toy!

Dengar cerita cuti sekolah dah start, Sis Eqa ada tempat boek untuk mak pak yang tengah susah hati takde aktiviti untuk  anak-anak kat rumah. Mak pak boleh shopping barang mainan kat Mr Toy ni. 

Ada macam-macam jenis mainan untuk kanak-kanak lelaki, perempuan, & bayi. Sis Eqa yang tengok ni pun rasa nak beli je! Semua mainan best-best! Ada yang mencabar & bermacam-macam jenis! 

Anak-anak korang boleh lepak kat rumah je! Takyah jumpa kawan-kawan kat luar rumah. Paling penting sekali harga mainan kat Mr Toy ni sangat-sangat murah & berbaloi dengan kualiti mainan. Beli banyak pun tak rugi kat Mr Toy dah beli nanti jangan lupa share feedback kat Sis Eqa okay! 

Kredit gambar: FB Mr Toy 

Admin

Read Previous

Cawan Pinggan, Cafe Moden Citarasa Orang Malaysia!

Read Next

Work From Hotel, Barulah Tak ‘Burnout’ Mental!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − 10 =