Berkhemah Level Kayangan, Moden Sangat!

Last time Sis Eqa berkhemah masa zaman sekolah rendah, tu pun kat padang sekolah je! Lepas dapat tahu ada Canopy Villa kat Janda Baik ni terus excited nak pergi! Paling best, berkhemah kat sini level kayangan ya. Moden sangat! 

Kredit gambar: FB Teha Amin 

Setiap canopy yang disediakan sangat besar & selesa. Siap boleh masuk katil lagi! Baru lah tido tak sakit badan! Ada 4 jenis khemah yang korang boleh pilih, untuk grouping atau couple. Yang single pun boleh datang sini hihi 

Kredit gambar: FB Teha Amin

Kredit gambar: FB Teha Amin
Kredit gambar: FB Canopy Villa 
Kredit gambar: FB Canopy Villa 

Kemudahan asas pun ada. Jangan risau okay! Korang takyah mandi tepi sungai hihi 

Kredit gambar: FB Teha Amin
Kredit gambar: FB Canopy Villa 
Kredit gambar: FB Canopy Villa 

Kemudahan lain pun ada, sama macam apa yang hotel sediakan! 

Kredit gambar: FB Teha Amin
Kredit gambar: FB Teha Amin
Kredit gambar: FB Teha Amin

Siapa yang belum try lepak kat Canopy Villa ni dengan member atau family korang, baik korang try sekarang! Tenang & rehat kat minda kat tepi sungai ni. Kat sini pun ada banyak aktiviti & games yang Canopy Villa ni sediakan. 

Kredit gambar: FB Teha Amin
Kredit gambar: FB Teha Amin

Kalau korang dah lepak kat Canopy Villa ni, jangan lupa share experience dengan Sis Eqa okay! 

Kredit gambar: FB Teha Amin

Kredit gambar utama: FB Teha Amin 

Admin

Read Previous

Rumah Pokok Idaman Kat Plateau Farm

Read Next

Semua Orang Boleh Pakai Kereta Mahal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − 2 =