Rumah Pokok Idaman Kat Plateau Farm

Masa kecik-kecik dulu teringin nak buat rumah pokok sendiri tapi tak reti nak menukang! Nasib lah Plateau Farm ni boleh tunaikan impian korang masa kecik dulu hihi. 

Kredit: Plateau Farm 

Dalam rumah pokok ni ada katil besar & selesa muat untuk 2 orang. 

Kredit: Plateau Farm 

Ada kelengkapan utama, bilik air, tandas, & sinki. 

Kredit: Plateau Farm 
Kredit: Plateau Farm 
Kredit: Plateau Farm 

Jangan risau, dapur yang comel ni pun ada! Korang kena bawak makanan & boleh masak sendiri! Baru lah best! 

Kredit: Plateau Farm 
Kredit: Plateau Farm 

Paling rare sekali, siap ada ruang untuk lepak atau buat aktiviti dalam rumah pokok ni. Sambil-sambil tu boleh tengok view yang cantik! 

Kredit: Plateau Farm 
Kredit: Plateau Farm 

Kat sini ada banyak aktiviti outdoor yang korang boleh buat. Ada ladang haiwan, BBQ, & byk lagi. 

Kredit: Plateau Farm 
Kredit: Plateau Farm 

Sis Eqa dah boleh terbayang ketenangan waktu malam kat Plateau Farm ni. Mesti sejuk & tenang je! 

Kredit: Plateau Farm 

So, sape yang nak experience duduk rumah pokok tu, boleh datang Plateau Farm Treehouse ni! Nak tahu lebih lanjut?

Kredit: nor_hajja
Kredit: meetmiratanhalfway  

Kredit gambar utama: Plateau Farm 

Admin

Read Previous

Port Tenang Paya Bakau Kuala Selangor

Read Next

Berkhemah Level Kayangan, Moden Sangat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + 13 =