Port Tenang Paya Bakau Kuala Selangor

Sis Eqa ingatkan dah habis explore dah Selangor ni, rupanya ada lagi port bertenang yang Sis Eqa tak tahu. Lepas je tempoh berkurung, kena serbu terus! Hirup udara segar kat Taman Alam Kuala Selangor ni. 

Kredit: IG ctkumawar_90

Sejak2 Sis Eqa bercinta dengan Socmed ni, banyak pulak orang post pergi #OOTD kat kawasan paya bakau.  

Kredit: IG kiflimally 

Memang letop amek gambar kat area paya bakau ni. Dapat pulak pakej lengkap dengan natural lighting, memang onz teruk #OOTD korang nanti.  

Kredit: IG kikiqabuki 

Yang bestnya kat Taman Alam Kuala Selangor ni, korang boleh datang sini & tanam sendiri pokok paya bakau. Memang seronok datang sini dengan kawan-kawan untuk buat aktiviti yang rare ni! 

Kredit: IG Discover Selangor 
Kredit: IG zaher388

Kat Taman Alam Kuala Selangor ni, ada hotel yang korang boleh menginap bila korang buat aktiviti dengan team kat sini.  

Kredit: IG Discover Selangor 
Kredit: IG helmi.mohamed

Orang Selangor yang nak bertenang lepas tempoh berkurung ni, boleh lah datang sini hirup udara segar & buat aktiviti berpeluh okay! Tunggu next entry okay tempat yang lagi best! 

Kredit gambar utama: IG Discover Selangor 

Admin

Read Previous

Dating Ala-ala Korean-Style Kat Pola-Dola!

Read Next

Rumah Pokok Idaman Kat Plateau Farm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 5 =