Dating Ala-ala Korean-Style Kat Pola-Dola!

Ada tak yang minat giler K-drama? Pernah terfikir tak kat Malaysia ni ada cafe glass house macam dalam drama korea tu? Pola-Dola ni baru je buka bulan lepas, korang wajib serbu cafe ala-ala Korean-style ni! 

So apa menu best yang worth-in-mouth kat sini? 

Beef Stew 

Kombinasi stew daging dengan roti bakar ni SUPERB sangat! Rasa daging ni yang buat korang TAK BOLEH STOP makan! Juicy & creamy. MENU WAJIB try kalau datang sini! 

Mini Pizza Beef Pepperoni 

Crunchy crust! Overwhelming cheese & just so perfect untuk makan sorang. 

Meatball Marinara 

Homemade meatball ni yang paling dinanti-nanti kan! Susah nak dapat cafe yang guna homemade meatball. Biasanya dyorang letak yang dah siap. PERFECT HOMEMADE MEATBALL WORTH-IN-MOUTH! 

Burnt Cheesecake 

Perfect burnt! Bila masuk dalam mulut terus cair je dalam mulut. Boleh addicted tau! 

Cappuccino 

Perfect shot, better taste! 

If korang tengah sugar diet, ada free drinking water. Just amek whenever you need! 

Makanan dia worth every penny! Last but least, peanut butter frappe & pandan coconut frappe. Fine well-blended ice yang sangat melegakan tekak! 

Sis Eqa suka every single deco & environment yang ada kat Pola-Dola ni! Korang pakai lah outfit ala-ala Korean-style tu! Confirm meletop punya #OOTD korang tu! 

Kalau nak datang sini, make sure dine-in berdua je tau! Dating pun kena ikut SOP jugak hihi

Admin

Read Previous

Jambatan Ke Paya Bakau, Epik & Unik Sangat!

Read Next

Port Tenang Paya Bakau Kuala Selangor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × five =