Hotel Berhantu Tengah KL, Seram Weh!

Ingat kan nak staycation dengan member kat Colle Eastern Hotel, baru check-in 5 minit dah kena kacau beb! Tak tentu arah semua, aiiihhhhh seram! 

Lama tunggu kat lobby nak dapat bilik, tapi ktorang tak fikir apa-apa sebab datang memang nak bercuti. Sebelum korang terkena, better baca apa yang berlaku kat I dengan member I ni! 

Then 10 minit lepastu, staff dia datang brief dulu & bagi kunci. 

Masa ni memang ktorang dah pelik & tak faham, tapi layankan je lah… siap dapat poskad & sampul surat? 

But first of all, servis hotel dia memang terbaik, ktorang siap dapat ‘welcoming drink’ dulu! Minum free sape tak nak kan? 

Lepas je ktorang minum-minum, mula lah kisah seram kat Colle Eastern Hotel ni! Hotel ni nampak lama sangat, dah mula tahun 1957 maybe? Staf dengan penduduk area hotel ni pun pelik-pelik! I tak sempat nak rakam apa-apa sebab takut punya pasal! Seram wehh! Tak terkira berapa kali I jerit dengan terkejut! 

Korang nak experience sendiri? Datang lah Hauntu KL ni! Hehe 

Mula-mula, serious korang akan rasa SERAM GILER nak masuk! Dah masuk? LAGI SERAM! Tapi experience yang korang boleh dapat kat sini sangat MENGAGUMKAN! 

Apa yang boleh cakap? Experience dengan apa yang dyorang bagi sangat berbaloi dengan harga! Bila dah habis, balik rumah pun still rasa GOOSEBUMP tu lagi! Good job Hauntu KL! Memang best kalau nak buat aktiviti grouping dengan member-member lepak korang tu! 

Ingat! Kalau korang datang sini, JANGAN DATANG SORANG! BAWAK MEMBER korang sekali terjah Hauntu KL ihauntu.com ni! Takut nanti korang stuck sorang-sorang je dalam tu tak keluar – keluar… Haaa tak tahu…

Sis Eqa nak bagi EXCLUSIVE DISCOUNT kalau korang EXCITED nak datang Hauntu! 

Guna VOUCHER CODE: rajalepak48 (valid sampai 31 Disember 2020)

Beli tiket sekarang!

Admin

Read Previous

Demi Sekeping Gambar, Orang Gayat Pun Sanggup Datang!

Read Next

Nak Makan Koonyet Ke Nak ‘Mengunyit’ Ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + eleven =