Burger Wagyu Bakar Tepi Jalan Memang Rare!

Burger tepi jalan memang padu! Kalau beli tu memang tak cukup satu. Makan pulak time lepak memalam, perghhh memang syiokkkk giler! Bila dapat tahu Dara Burger Stall ada jual Burger Wagyu Indomie, lagi lah Sis Eqa kecuq air liuq dengar! Dua-dua fevret iols! 

Kredit: FB Dara Burgers

Kalau kat rumah tiba-tiba ada mood nak buat burger sendiri, memang Sis Eqa beli patty burger dari Dara. Dia punya daging memang tebal & juicy! Memang berbaloi! 

Kredit: FB Dara Burgers

Kalau korang nak cari duit tepi meniaga & bukak stall burger sendiri, Dara ada sediakan Lincensing Program, boleh check kat sini Dapat makan burger, dapat duit jugak! Mantap! 

Kredit: FB Dara Burgers

Tapi kalau korang nak makan burger wagyu ni, kena lah datang stall Dara Burger ni. Kalau nak delivery pun boleh, tengok kat sini.

Kredit: FB Dara Burgers

Kalau dah makan, jangan lupa share rasa Burger Wagyu Indomie tu kat sini okay! Sis Eqa nak pergi try jugak nanti, dengar-dengar ada banyak lagi menu burger yang menarik! Tak sabar! 

Admin

Read Previous

Cafe Hipster Tersembunyi Dalam Hutan

Read Next

Taman Rekreasi Air Pertama Kuantan! Syiok Giler Spend Time Kat Sini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *