Boat Flamingo Kat Tepi Tasik Quayside Mall

Quayside Mall baru je bukak bulan ni! Siap ada Flamingo Park tau! Cool giler kalau bawak aweks-aweks korang dating kat sini! Boleh layankan dyorang ber-#OOTD Confirm awek korang sayang korang lebih! hihi

Kredit: FB  Jom Kita

Nak jalan-jalan amek udara segar pun best! Cantik sangat view kat sini. 

Kredit: FB  Jom Kita

Paling cool sekali, siap ada Boat Flamingo yang comel ni! Boleh lah fefeling atas boat dengan aweks atau family korang. 

Kredit: FB  Jom Kita
Kredit: FB  Jom Kita
Kredit: FB  Jom Kita
Kredit: FB  Jom Kita

Hujung-hujung tahun ni mesti banyak SALE kat Quayside Mall tu! Ini lah masanya nak shopping dengan family korang. Memang berbaloi! Dah seronok shopping, SOP jangan lupa okay! #KitaJagaKita 

Admin

Read Previous

Taman Rekreasi Air Pertama Kuantan! Syiok Giler Spend Time Kat Sini!

Read Next

Pasta Mewah Selera Orang Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *