Work From Hotel, Barulah Tak ‘Burnout’ Mental!

Ramai ke yang work from home? Sis Eqa pun keje dari rumah jugak! Tapi ada hari kena jugak buat keje dgn team mate. So, ktorang book hotel at lowest price cuma RM68 je untuk satu rumah! Kongsi2 dgn member office sorang baru RM17 untuk 2 hari 1 malam. Berbaloi sangat! 

Barang-barang kat rumah ni complete & selesa. Plug pun cukup untuk semua orang! 
Ada meja untuk makan time lunch hour nanti! 
Paling best, siap boleh masak kalau korang rajin lah hihi 
Tingkat atas ruang tidur & dia bagi lagi extra tilam untuk 7 orang ya! Maximum 7 orang dalam rumah ni. SOP kena lah ikut jugak ya.

Hotel ni kami book dari AirBnB. Kat area Damansara Loft dekat dengan The Curve dan banyak tempat makan. Order je online, mmg tak susah nak cari makan. 

Bekerja dari hotel ni bukan keperluan kalau korang selesa keje kat rumah je. Tapi sekiranya ada meeting atau keje yang memang memerlukan support dari team mate korang, pilih hotel yang berbaloi & selesa untuk bekerja. Bukan lagi tambah stress korang tu! Memang tak siap lah keje kan? Sape yang nak share experience dengan Sis Eqa komen je kat bawah ni k! See u next posting! 

Admin

Read Previous

Cuti Sekolah Anak-anak Lepak Kat Rumah Je Dengan Mr Toy!

Read Next

Makan Laksa Dalam Kafe Glow In The Dark, Barulah Onz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + fifteen =