Lepas Bersukan, Wajib ‘OOTD’ Kat SPACERUBIX

Scroll IG, terjumpa pulak Spacerubix ni. Wahh ada tempat baru nak bersukan lah! Bukan bersukan je, WAJIB OOTD je ya! Instagrammable sangat, sampai ada yang siap buat photoshoot kat sini tau. 

Kredit gambar: Heartpatrick 
Kredit gambar: Heartpatrick 
Kredit gambar: Syamimxjasni 
Kredit gambar: Hananybunch 
Kredit gambar: jb_ammar 
Kredit gambar: Nadineshimona 
Kredit gambar: St.cam 

Tempat cantik & banyak kemudahan yang ada. Tak sabar nak pergi! 

Kredit gambar: Spacerubix 
Kredit gambar: Spacerubix 
Kredit gambar: Spacerubix 
Kredit gambar: Spacerubix 

Lepasni kalau boleh tak tahu nak lepak mana tu, baik korang lepak sini sihat kan badan & minda lagi BERBALOI! 

Kredit gambar: Spacerubix 

Tapi walaupun apa pun, please stay safe okay! Fight covid-19! 

Kredit gambar utama: Spacerubix

Admin

Read Previous

The Hottest Siakap 3 Rasa Uncle Jimboy! Padu giler!

Read Next

Jambatan Ke Paya Bakau, Epik & Unik Sangat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 5 =