Demi Sekeping Gambar, Orang Gayat Pun Sanggup Datang!

Forest Skywalk baru je bukak 31 Ogos 2020 yang lepas! Dengar cerita memang ramai yang datang nak experience sendiri tempat ni! I yang tengok pun rasa excited sangat! 

Kredit gambar: FRIM 
Kredit gambar: FRIM 

Dari atas jejantas ni korang boleh tengok view hutan yang cantik, hirup udara segar, tenangkan fikiran & yang paling sekali jangan lupa selfie & #OOTD! hehe

Kredit gambar: FRIM 

Kalau sape yang nak photoshoot wedding ke pre-wedding kat sini, confirm cantik gambar kawen korang nanti! Selain korang boleh dapat natural lighting, background pun cantik! Sesuai untuk sape yang suka konsep garden atau forest. 

Kredit gambar: FRIM
Kredit gambar: The Smart Local Malaysia
Kredit gambar: The Smart Local Malaysia
Kredit gambar: The Smart Local Malaysia
Kredit gambar: The Smart Local Malaysia
Kredit gambar: The Smart Local Malaysia
Kredit gambar: The Smart Local Malaysia
Kredit gambar: The Smart Local Malaysia

Nak masuk Forest Skywalk ni berbayar. Harga tiket masuk sangat berbaloi dengan apa yang korang akan experience bila dah naik kat atas nanti! 

Kredit gambar: FRIM

So hujung minggu tak tahu nak lepak mana dengan member korang? Lepak atas angin ni! Sesekali lari dari hiruk-pikuk bandar apa salahnya kan? 

Kredit gambar utama: FRIM 

Admin

Read Previous

Rasa Jantung Nak Meletop Lepas Balik Dari Mall. Apa Kes?

Read Next

Hotel Berhantu Tengah KL, Seram Weh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × five =